Blogger Yazı Önizleme

Sürekli geliştirilen Blogger'de küçük ama güzel bir değişiklik daha yapıldı.

Daha önceleri bloga yazı yazma bölümünde üst sağda bulunan önizleme aracı kaldırılarak daha fonksiyonel haliyle yazı bölümünün altına düğme şeklinde eklendi. Daha önceki önizleme aracında yazı bölümünde küçük bir sayfa açılıyor ve yazının önizlemesi orada kabataslak şekilde görülebiliyordu. Bu özellik şimdi dahada geliştirilildi. Artık yeni önizleme butonuna tıklandığında sizi blog anasayfanıza atarak yazınızı blog anasayfasında, yayınladığınıza blogda nasıl görünecekse öyle gösteriyor. Yani, sanki yazıyı yayınlayıpta blogunuzda o yazının sayfasına giriş yapmışsınız gibi bir önizleme özelliği yapılmış.

Bu yeni önizleme özelliğini ben daha önceden Microsoft Live Writter üzerinden bu kadar detaylı olmasada görmüştüm ancak bu onun dahada fazla gelişmiş hali gibi.

Her zamanki gibi bu özelliği kullanmak içinde Blogger kontrol panelinize Draft üzerinden giriş yapmanız gerekiyor. Bu tip geliştirilme test aşamasındaki yeni özelliklere daha hızlı erişim ve daha profesyönel bir Blogger deneyimi için size Blogger'i her zaman Draft üzerinden kullanmanızı öneriyorum. "Her seferinde unuturum, daha pratik yolu yok mu" diyenlerin "Blogger Taslak'ı varsayılan kumanda panelim olarak ayarla." yı işaretlemeleri yeterli.

Daha fazla detay: İngilizce bilenler için ek bilgi
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi