Bedava Zula Altın Kasbimek Zula ZA HİLESİ %100 Çalışıyor Kanıtı Var! 2018 ZULA ZA HİLESİ ! ! ŞİFRESİZ PROGRAMSIZ ! ZULA ZA BUG

Evet aradaşlar yeni bir altın hilesi keşfetim aslında bu tamamen yasal diyebiliriz. Şimdi mantık şu şekilde pepsi kapaklarında çıkan kod ile zula altını kazanabilyorsunuz. Bunu direk kapak kodlarını satan satıcılardan almak ilk hile yöntemi yada sokakta kapak toplamk :) 





Şimdi biz bun biraz daha profesyonel şekilde yapacağız zaten yoksa adı hile olmaz :) 

Kapak kodlarını internette r10 vb forumlarda 10krşdan satan 25krşdan satan insanlar var bir mesaj atın bakalım en fazla kaç kod verebilirsiniz diye. Adam size binlerce temin edebilirim diyecek. Sizde taktir edersiniz ki bir insan günlük okadar kola içemez veya sokakda toplamakla bu kadar kod bulamazsınız. İşte bu adamların yöntemlerini altın yumurtlayan tavularını siznlepaylaşcaım :)


Programımızın adı Pepsi Code Genaratör . Kapakların veya açma halkalarının altındaki odlar basit bir algoritma ile rastgele verilmekte sizinle paylaşacağım bu program bu kodları otomatik şekilde oluşturacak Bazı kodlar daha nceden kullanılmış çıkabilir ancak bu 6-7 oddan birinde denk gelir muhtemelen. Zaten snırsız kod oluşturabilirsiniz birkaç saatinizi ayırıp bir servet kazanabilirsiniz.

Hiç bir ban riski yoktur bu yöntemi güvenmediğiniz kimseyle paylaşmayın özellikle şikayet edimezseniz hiç bir şekilde anlaşılmaz. Örneğin ben günlük 30-40 kod giriyorum bir gün bir sıkıntı olsa bile okulun kantininden topluyorum der geçerim soran olmaz ama olsa bile aksini kanıtlamaları mümkün değil :)

Program Linki: Pepsi Code Generator


Zula za kazanma ile ilgil pepsiden yapılan resmi açıklama ve kampanya koşulları;


Zula KATILIM KOŞULLARI

  • Kampanya hediyesi, içerisinden farklı miktarlarda ZA çıkabilecek özel Pepsi Kasası’dır. Her Pepsi Kasası’ndan 10 ZA ile 1.000 ZA arasında hediye kazanabilirsiniz.
  • Pepsi ürünlerindeki şifreleri buraya girerek hediyenizi alabilirsiniz.
  • Detaylı katılım anlatımı için tıklayınız.
  • Kampanya siyah açma halkalı Pepsi Max 250ml ve 330ml kutu ve siyah kapaklı Pepsi Max 1 L ve 1.5 L PET ürünlerinin kapaklarının altlarındaki şifrelerde 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyaya hesap başına ayda en fazla 30 şifre ile katılabilirsiniz.
  • Pepsi MAX hariç PET ürün şifreleri kampanyada geçerli değildir.
  • Pepsi ürünlerinden çıkan şifrelerin her biri ile yalnızca tek bir kampanyadan faydalanabilirsiniz, şifreler ilk kullanımınızda sadece katıldığınız kampanyaya ait fayda için geçerlidir. Ürün ve hizmet iptal ve iadelerinde, kullanılmış şifreler iade edilmez.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Kampanya tüketicilere yöneliktir. Kampanya şartlarının kötüye kullanılması veya kampanya hediyelerinin ticaretinin yapılması yasaktır. Böyle bir durumun fark edilmesi halinde hediyelerin iptali gerçekleştirilebilir.
  • Katılımcı, PepsiCola ve/veya kampanya ortağı şirketlerden kaynaklanan nedenlerle katılmış olduğu bir kampanyadan faydalanamadığı takdirde Pepsi katılımcıya karşı yükümlülüğünü mevcut diğer kampanyalarından herhangi birinden katılımcıyı yararlandırmak suretiyle yerine getirmiş sayılacaktır.
  • Kampanyaya katılan herkes, bu kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. Pepsi kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Şifre ekranında yaşanacak teknik aksaklıklardan Pepsi sorumlu değildir.



Share:

6 yorum:

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi