FORMAT ATMADAN VİRÜSLERİ SİLME [COMBOFİX İNDİR] FORMAT ATMAYI UNUTACAKSINIZ!


Merhaba değerli takipçilerim size harika ötesi bir programdan bahs edceğim. Hızlıca anlatıma giriyorum.

Bu program gelişmiş kullanıclara hitap etmektedir. Kullanımı her ne kadar basite indirgenmiş olsa da amaç itibari ile profesyonellere yönelik hazırlanmıştır.

Bahs etiğim programla büyük bir bankanın bilgi işlem personeli tanıştırdı beni (2009'da). O gün bu gündür kullanıyorum şuanda da birçok profesyonel bu yazılım sayesinde para kazanıyor.

Programımızın adı combofix  harika ötesi kombolarla bilgisayarınızı hızlıca temizler sorunsuzca yolunuza devam edersiniz.





Combofix'in en büyük artılarından birsi sürekli açık kaması gerekmez. Bildiğiniz gibi sıradan antivirüs programları sürekli sistem tepsisinde çalışır ve bilgisayarınızın bileşenlerin ciddi anlamda meşgul eder.  Combofix bu şekilde değil açarsınız çalışır işi bitince kapanır.


*Combofix in bir diğer benim en sevdiğim özelliği çalışmaya başlamadan önce sistemde bir kurtarma noktası oluşturur ve bir hat olursa her şeyi geri alabilirsiniz.

*Combofix ilk açılışta güncelleme varsa güncellemenizi ister güncelleme arsa ve güncellemezseniz çalışmaz :)




*Combofix in çalışmasında yani nükemmel kombosunda yaklaşık 55 stage vardır. Bunlar tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatır.



*Combofix tamamlandığında bilgisayar yeniden açılır ve log text dosyanız gelir.




*Log dosyasını çok anlarmısnız bilmem ama genel olarak yaptığı işlerle ilgili rapor vermekte.




Arkadaşlar en önemli noktalarda birisi combofix çalışmaya başladıktan sonra lütfen bilgisayarınıza işlemler tamamlanıncaya kadar müdahale etmeyin.



Rar Şifresi: teknomet









Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi