Pirates Of the Caribbean İndir [2003 Cracklı %100 Türkçe Versiyon] [Güncel 2018]

Pirates Of the Caribbean İndir [2003 Cracklı %100 Türkçe Versiyon] [Güncel 2018]




Bu gün sizlerle en sevdiğim efsane oyunlarımdan birini tanıştıracağım. Oyun efsane karayip korsanları filminin oyunu ancak ana karakterimiz jack sparrow değil on başta belirteyim. 








Oyunda ister şehirin içinde dolaşıp evler girip eşyalar çalın ister geminizle limanlar aras ticaret yapın ister korsanlık yapın ister kendi çetenizi kurup ormanda haydutluk yapın isterseniz görevlerinizi yerine getirip ingiliz ordusunda bahriyeli bir subay olun. Gta gibi istediinzi yapıyorsunuz ama farkı çok  mesela bir deniz savaşları var o eski harika savaş makinelerinin mücadelesi ama her şey çok detaylı tek tek anlatmak mümkün değil . 



Çok uzatmak isterim ma her zamanki gibi bir oynanış videos bırakıp sizlere link vereceğim biran önce sizde oyuna kavuşun. İnternete sağam çalışan pek yok kendi arşivimden yandexe upload yaptım. Linkte sorun olursa belirtin yenilerim.


Pirates Of the Caribbean İndir



Share:

3 yorum:

  1. Merkur Review - Verified 2021 Merkur - XN100
    Merkur is an award winning safety razor brand. Its stylish 인카지노 design stands out by its design 카지노사이트 and balance of power. 메리트카지노총판 Its unique blade pattern is

    YanıtlaSil

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi