Call of Duty Black Ops Full Nete Düştü

Çıkış tarihi 9 Kasım olarak açıklanan ve oyun dünyasının büyük beklentilerle beklediği Call of Duty: Black Ops bugün internete düştü.

Call of Duty Black Ops bugün malum oyun sitelerinde indirme linkleriyle yeralmaya başladı. Ancak oyunun şimdilik crackı bulunmadığı için ve yasal versiyonuda 9 Kasım da piyasaya çıkacağından oyunu oynamak bugünlük imkansız.

Call of Duty Black Ops'u Activision yerine Treyarch firmasının yapması optimizasyon açısından pek iyi olmayacağı için COD Black Ops yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyuyor. Hatırlanacağı gibi COD: Modern Warfare 2'yi Activision yapmış ve optimizasyon sayesinde düşük sistemlerdede gayet rahat oynanmıştı ama aynısını Treyarch'ın yaptığı COD: World at War için söyleyemiyorum. Her 2 oyunuda oynamıştım ve Modern Warfare 2 daha performanslı çalışmıştı eski sistem olmasına rağmen.

Call of Duty Black Ops için şimdilik minimum sistem gereksinimleri açıklanmadı. Açıklanan sistem ihtiyacı şöyle:

İşletim sistemi: XP/Vista/Windows 7
İşlemci: Intel Core Duo E6600/AMD Phenom X3 8750
2 GB Ram - 12 GB boş HDD alanı
Ekran kartı: NVIDIA Geforce 8600 / ATI Radeon X1950 Pro 256 MB


Minimum sistem gereksinimleri ve bilgisayarın oyunu ne derece oynatacağını görmek için birkaç gün daha beklemek gerekiyor. Benim sistem yukarıdaki istenenlere bakıldığında işlemci yönünden sorun çıkarabilir gibi görünüyor. Diğer gereksinimlerde sorunum olmayacak gibi görünüyor.
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi