Note 7 Batarya Sorunu

Samsung Galaxy Note 7 Batarya Sorunu


 Geçtiğimiz günlerde Samsung 2016 yılının amiral gemisi Note 7 modelinin satışını durdurma kararı aldı. Sosyal medyada çıkan tartışmalarda Note 7 nin şarj olurken yanması ve patlaması tartışmaları üzerine Samsung resmi bir açıklama yaparak 35 kullanıcıdan şikayet aldığını ve bunun üzerine müşterilerini mağdur etmemek amacıyla Note 7 modelini tüm dünyada geri çağırdığını açıkladı.

Note-7-Batarya-Sorunu

 Değişim sürecinin Güney Kore de 19 eylül de başlayacağını açıklayan şirket, diğer 10 ülkede satılan 2.5 milyon cihazı da kısa süre içerisinde değiştireceğini duyurdu. Samsung un 2016 yılı karının 30 milyar dolar olması bekleniyordu. Note 7 şokuyla karının 1.34 milyar dolarının değişim ve bakım masraflarından dolayı eriyeceği tahmin ediliyor.


 Samsung un Türkiye iştiraki de dün resmi bir açıklama yaparak cihazı geri vermek isteyen kullanıcıların, faturasıyla beraber satın aldıkları mağazaya giderek para iadesi talebinde bulunabileceklerini duyurdu.

 Note 7 hakkında herhangi bir şey paylaşmak isterseniz yorum yapabilirsiniz. Note 7 özellikleri ve duvar kağıtları hakkında merak ettiğiniz bir şey varsa buraya tıklayın.

Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi