FM 2019 Ne Zaman Çıkacak


Teknomet olarak bu sefer farklı bir konu ile karşınızdayız bizde birçoğunuz gibi ekip olarak fm koliklerdeniz.

Fm serisi son sürümleri ile fm cileri üzmeye devam edecek gibi öncelikle belirtmeliyim ki özellikle football manager 2018 de ciddi anlamda hayal kırıklığına uğramıştım. Fm 19'un ön incelemesini yaptım motor olarak iyileştirme yapılan alanlar bizlerin önceki sürümlerde şikayet ettiğimiz alanlar değil dolayısıyla bekleyişimiz biraz umutsuz bir hal aldı.

Bunlar bir yanda kafamızı kurcalarken FM 19 ciddi anlamda pahalı sayılabilecek bir fiyattan duuyuruldu tam vay anasını derken birde baktık üstüne bir zam daha yapıp fiyatı tekrar güncellediler. Halk böyle olunca biz fmcileri ciddi anlamda üzdüler.

Şimdi fm18 de beklentilerim karşılanmamıştı ne kadar zorlasam da sevemeyip fm17deki kariyerime tekrar dönüş kararı vermiştim şimdi tekrar fm 19 da kariyer yapma niyetindeyim ancak o parayı verdikten sonra çoğu kullanıcı gibi 17ye dönmek banada koyar gibi :)

Konu FM olunca sizlere diğer kardeş bloğumuzdan da bahs etmek isterim şayet fm 19 çıktığı günden itibaren indirmeniz için piyasadaki tüm içerikleri toplayıp sizin için paylaşacağız.

FM Oyun dosyaları, save dosyaları, eklentiler, temalar, fmrte, oyun içi editörler kısacası ihtiyacınız olacak herşey diğer bloğumuzdan sizlerin emrine sunulacaktır. Lütfen desteğinizi esirgemeyin :)



Football Manager 2019 ne zaman çıkacak
fm 19 ne zaman çıkacak









Share:

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi