Mount Blade Fire and Sword İndir | Mount Blade İndir |

Mount blade bildiğiniz gibi temelinde türk yapımı olan bir dönemler yılın en iyi oyunu kabul edilen oyunun linklerini paylaşmadan önce biraz tarihinden bahs etmek istiyorum en azından arkasındaki hikayeyi ve emekleri taktir edelim. Oyunların ücretsiz sürümlerini sadece maddi durumu yetersiz arkadaşların kullanmasını tavsiye ediyorum imkanınız varsa sevdiğiniz beğendiğiniz tarzdaki oyunları mutlaka satın alın verdiğiniz her kuruş o sektörün ve o tarz oyunların gelişmesine katkıda bulunacaktır. 


Mount Blade 2000'lerin başlarında hayal edilip geliştirilmeye başlamış. Bu büyük yapımın arkasında sadece imkanları küçük ancak hayalleri ve çabaları küçük iki değerli türk vardı  Armağan Yavuz ve İpek Yavuz. Onlara tüm oyun severler ve tüm türk yazılımcılar adına teşekkür ediyorum. 

Oyunun ilk versiyonu 2005 yılında satışa sunulmuş ancak ilk isim farklıymış oyun mout blade adında piyasaya ilk defa 2008'de sunulmuş. 

Oyunun birçok dlc si olsada şimdiye kadar yayınlanan 3 Ana sürümü var
  • Mount Blade
  • Mount Blade Fire and Sword
  • Mont Blade Warbant
Uzun yıllar sonra Oyunun Mound Blade 2 sürümü de 2018de çıktı ancak oyunu artık yabancılar geliştiriyor ve asıl kötü durum yeni sürümün türkçe desteği dahil yok. Aynı tadı alamadığım için bu seride ona yer vermeyeceğim ama diğer sürümleri ve dlclerin tümünü sizlerle paylaşmaya çalışacağım.


Gelelim Oyundan Görüntülere








Oyundaki şüphesiz en büyük yenilik tüfekler ve tabancalar. Tüfeklerin menzilleri gayet iyi ancak doldurma süreleri sıkıntılı yinede bazen isterseniz direnen düşmana karşı hat savaşı oluşturup farklı stratejiler gelşitirebiliyorsunuz. Özellikle kale savaşları çok daha lezzetli olmuş diyebilirim şahsen eskiden biraz geliştikten sonra arkamda iyi bir destek varken kaleye en önde dalıp hep en önde kalıp oyunu domine edebiliyordum ama artık en önde olmak biraz daha cesaret istiyor çünkü memilerin isabet oranı ve tüfek doldurma süresi uzun olsa bile tüfekli askerler savunmada ciddi tehtit oluşturuyor buda hayatta kalma çabası ekliyor maceralarımıza ve bu gerçekten mount bladede eksikti.








Kurulum:
Rar dosyasının içinde birden çok iso ve benzeri dosya var aklınızı karıştırmasın sadece setup .exe yazan dosyayı çalıştırın kurulum dilini soran bir pencere gelecek seçin sonra eğer normal kayıt istiyorsanız tüm sorunlara Next/ilerle diyebilirsiniz burdan sonrası zaten klasik oyun kurma. Yinede yapamayan hata alan olursa lütfen yorum atın.

İstediğiniz Oyunları - Yamaları - Crackları - Programları ve diğer herşeyi lütfen yorum yada bildiri forumundan yazıp gönderin.
















Share:

1 yorum:

  1. Your article is extraordinarily smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a replacement app alien shooter mod apk you'll check.Thanks for wonderful diary.

    YanıtlaSil

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi