Öncelikle bunları kullamanız için root'a ihtiyacınız vardır.İlk olarak busy box'tan install yapın sonra wpa wps tester programına girin.
Outlaw Star
Yönetmen: Mitsuru Hongo
Stüdyo: Sunrise
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu
Yapım Yılı: 1998
Bölüm Sayısı: 26
Anime Puanı: 10/8.5
98 yapımı Outlaw Star’da Çin yakınlarına zamanında bir asteroit düşer. Asteroitin içinden çıkan ve dragonite adı verilen madde sayesinde uzaya giden kapılar açılır ve uzayda yolculuk insanoğlu için mümkün olur. Yeni gezegenler, yeni türler keşfedilir, koloniler kurulur, uzay polisi, uzay korsanları gibi yeni oluşumlar meydana gelir. Ayrıca “outlaw” adı verilen ne uzay koruyucusu ne de korsan, bir sınıf daha oluşur. Outlaw’lar daha çok para karşılığı iş yapan ama belirli bir çizgiyi de aşmayan kişilerdir. İşte böyle bir dünyada, uzay yolculuğunun mümkün olduğu bir evrende kahramanımız Sentinel III adlı gezegende yaşayan Gene Starwind’tir. On bir yaşındaki küçük ama zeki ortağı James “Jim” Hawking ile beraber “handyman”lık (elinden ne iş gelirse) yapmaktadırlar. Gene’in hayalleri büyüktür ve Jim de borçlarını ödemenin derdindedir. Günün birinde uzaydan Sentinel III’e Hilda adında bir Outlaw gelir. Hilda, Kei Korsanları’ndan kaçmaktadır ve kılık değiştirerek Gene ile Jim’den kendisine korumalık yapmasını ister. Hilda’nın kılık değiştirmesi bulunmasını sadece biraz geciktirir ve Kei Korsanları’nın hedefine Gene ile Jim de dâhil olur. Çok geçmeden Gene, Hilda’dan olayın iç yüzünü öğrenir ve işler sandığından karışıktır. Hilda, korsanlardan XGP15A-II adındaki çok özel bir uzay gemisini ve Melfina adındaki biyoandroidi çalmıştır. Bu gemi ile navigatörü Melfina sayesinde “Galactic Leyline” adı verilen efsanevi yeri ve içerdiği büyük hazineyi bulmanın peşindedir. Artık olaya Gene Starwind ile küçük ortağı da dâhildir ve hayatlarında bekledikleri o macera nihayet ayaklarına kadar gelmiştir.
Outlaw Star, 1998 yılında popüler olan uzay – vahşi batı teması (Cowboy Bebop ve Trigun gibi) barındıran bir anime. Her ne kadar bilimkurgu bir dünyada geçse de çorak topraklar, kovboylar gibi giyinmiş karakterler ve en önemlisi mızıka ile çalınan hoş melodiler ile anime bu temayı iyi yansıtıyor. Anime, yukarıda konusunda bahsettiğim gibi ilgi çekici ve hızlı bir giriş yapıyor. Gene’in hayalleri ve geçmişi, Hilda’nın amacı, acımasız Kei Korsanları derken ilk on bölüme kadar su gibi akıyor. Daha sonra ekibe yan karakterler de katıldıktan sonra atmosfer biraz daha dinginleşiyor ve seri yeni bölüm diğerinin devamı konseptinden her bölüm farklı bir konu konseptine geçiyor yapıyor. Ve bu durumdan dolayı ana hikâye doğal olarak geri plana atılıyor. Bir bölüm ekip yarışlara katılıyor, diğer bölümde para kazanmak için kabul ettikleri bir görevde bombacılar bir gezegeni rehin alıyor, bir başka bölüm uzay polisi ile başları derde giriyor vs. şeklinde ilerlemeye başlıyor anime. Bu bölümler elbette kötü bölümler değil ama ilk bölümlerin yaşattığı o izleme heyecanı, o akıcılık da doğal olarak yok. Tabi son bölümler yaklaştıkça ana hikâye yine ipleri eline alıyor ve seyir zevki ilk bölümlerdeki tadı vermeye başlıyor. Gayet başarılı bir final ile de Outlaw Star son noktayı koyuyor.
Animenin çizimler 1998 yapımı olduğu için doğal olarak eski ve ekranı da kare formatında. Şahsen ben eski animelerin çizimlerini daha güzel buluyorum çünkü bana daha samimi geliyorlar. O dönemin animelerinde CGI efekti ya yok ya da minimum düzeyde ve dolayısıyla el emeği çizimler yoğun olduğu için animeler daha içten duruyor. Belki ilk anime deneyimlerime böyle animelerle başladığım içindir ama ben günümüz anime çizimlerine kıyasla eski anime çizim tarzını tereddütsüz seçerim. Kısacası demek istediğim el emeği olduğu için sanki çizimlerin kendi dili, ruhu varmış gibi geliyor bana ve bir de görüntü dediğim gibi kare değil de 16:9 formatında olsaymış mükemmel bir şey olurmuş diye düşünüyorum. Buna karşın dikkatimi çekti, 17. bölüm ve devam eden bir – iki bölüm boyunca karakter çizimlerinde bir bozulma fark ettim. Karakterler özellikle uzak plan çizimlerinde gözüme kötü gözükmeye başladı. Neyse ki bu durum fazla sürmedi ama çizim tekniğini bu kadar övdükten sonra da bunun olmaması lazımdı :) Bu durumu ben Shirobako adlı animeden öğrendiğim kadarı ile bölümler yayına yetişemeyecek diye hızlı hızlı yapılmasına ve bu yüzden kareler arasında kopukluk yaşanmasına bağlıyorum :) Son olarak animenin seslendirmeleri gayet başarılı (özellikle Aisha) ve oldukça başarılı bir açılış parçasına sahip. Kapanış parçasını ise açık açık beğenmedim. Animeden alakasız görüntüler, yavan bir parça ne iş anlayamadım.
Cowboy Bebop veya Trigun’u izlediyseniz Outlaw Star’ı da izleyip beğenirsiniz diye düşünüyorum. Anime benim gözümde Cowboy Bebop kadar iyi değil ama Trigun’dan biraz daha önde diye düşünüyorum. İzlemeye karar verirseniz (tavsiyem 720p remastered sürümünü edinmeniz) en azından uzay – vahşi batı teması altında benim gibi nostaljik bir hava yaşarsınız.
We Want To Love Theme
Metin17:07General Mobile Dicovery We Want To Love Theme, General Mobile Discovery 1 Temaları İndir, We Want To Love Theme
Hiç yorum yok
Aşkı ifade eden güzel bir tema özelliklede bayan kullanıcıların hoşuna gidecek bir tema.
(reklamı geç deyip indire tıklayın.)
Weak Water Three Thousand Teması
Metin17:01General Mobile Discovery 1 Temaları İndir, General mobile discovery kitkat teması, Weak Water Three Thousand Teması
Hiç yorum yok
Mor duvar kağıtlı saydam simgeleri bulunan güzel bir tema tavsiye ederiz.
(reklamı geç deyip indire tıklayın.)
Orjinal Counter Strike ve Half Life Android İçin ve Kurulumu
Metin22:28Counter Strike-Half Life Mobile APK+DATA Full İndir, Orjinal counter strike mobile apk data, Orjinal Counter Strike ve Half Life Android İçin İndir, Oyunlar
Hiç yorum yok
Counter Strike ve Half Life Oyununun Kurulumu;
- İndirmek için en altta bulunan Download'a tıklayın.
- Öncelikle indirdiğimiz xash3d.zip dosyasının içindekileri zipten çıkartın.
- İçinden çıkan dosyaları sd kart veya telefon hafızasının ana dizinine atın (bu attığınız yer telden tele değişir mesala gm lerde sd kart takılıysa sd karta atacaksınız,samsunglarda telefon hafızasına filan atılıyor diye biliyorum.)
- Attıktan sonra dosyaya girin içindeki csdm-signed ve xashdroid-release apklarını kurun.
- İşlem tamalandı sayılır ama ilk olarak half life yani xash3d yi açın uygulamalardan gelen ekrandan launch xash3d ye tıklayın halflife karşınızda ve son olarak isterseniz counter yani csdm launcer a girebilirsiniz.
(reklamı geç deyip indire tıklayın.)
Quantum Dots Theme
Merhaba arkadaşlar karşınıza yeni bir tema ile geldim umarım beğenirsiniz.İndirmek için aşağıya bakın..
(reklamı geç deyip indire tıklayın.)
Ansatsu Kyoushitsu
Yönetmen: Seiji Kishi
Stüdyo: Lerche
Tür: Komedi, Aksiyon
Yapım Yılı: 2015
Bölüm Sayısı: 22
Anime Puanı: 10/5.5
Türkçeye Suikastçılar Sınıfı olarak çevirebileceğimiz animede olaylar Kunigigaoka Orta Okulu’nun 3-E sınıfının etrafında dönüyor. Bu sınıf, yani E sınıfı dersleri en zayıf olanların gittiği bir sınıftır ve hatta ihtişamlı okuldan ayrı, eskimiş bir binada ders görmektedirler. Diğer sınıfların öğrencileri ve öğretmenleri tarafından da hor görülmelerinin yanı sıra başarılı öğrenciler “ben de E sınıfına düşersem” diye bir nevi korkuyla derslerine odaklanmaktadır. Kısacası 3-E sınıfı açıkça bütün okul tarafından adeta pislik olarak görülmektedir. 3-E sınıfını ve okulu bir kenara koyacak olursak, dünyada da tuhaf bir olay yaşanmıştır. Daha doğrusu ayda diyelim çünkü ahtapota benzeyen bir yaratık ayın yüzde yetmişini yok etmiştir ve dünyayı da bir sene sonra yok edeceğini söyler. İnsanlar arasında panik yaşanmasın diye gizli tutulan bu gizemli ahtapot insanlığa bir şans verir. Sadece hükümetlerin varlığından haberdar olan Ahtapot, Kunigigaoka Orta Okulu’nun 3-E sınıfında öğretmen olarak işe başlar ve eğer öğrencilerinden birisi onu bir sene içinde öldürebilirse dünya yok olmayacaktır. Normal bir öğretmen gibi sınıfın derslerine girmeye başaran ahtapotu öldüren öğrenciye ayrıca 10 milyar yen (100 milyon dolar) ödül verilecektir. Fakat tahmin edeceğiniz üzere öğrencilerin öldürülemez öğretmen anlamına gelen Korosensei lakabı taktığı ahtapotu öldürmek çok ama çok zordur çünkü Korosensei tam 20 Mach hızında hareket edebilmektedir. 1 Mach = 340 metre/saniye olarak hesaplanmış ve buna göre Korosensei saniyede 6,8 Km. hızında hareket edebilmektedir. Fakat şu da bir gerçektir ki her ne kadar öğrencilerin görevi onu öldürmek olsa da Korosensei belki de görebilecekleri en iyi öğretmendir.
Ansatsu Kyoushitsu’da ana konu her ne kadar Korosensei’yi öldürmek olsa da animede okul/komedi çok daha ön planda. Animenin konusu ilk başta değişik ve ilgi çekici geliyor ama izledikçe olayların öldürmeden ziyade 9-E sınıfı öğrencileri üzerine yoğunlaştığını görüyorsunuz. Tamam, çoğu bölümde öldürme teşebbüsleri izliyoruz ama anime daha çok Korosensei’in başta Nagisa olmak üzere sınıftakilerin sorunları ve yetenekleriyle nasıl ilgilendiği üzerine yoğunlaşıyor. Yani öldürme olayını çıkarın, önümüzde bildiğiniz dersleri zayıf bir sınıfın yeni bir hoca ile yaşadığı komedi ağırlıklı bir anime var. Durum böyle olunca insanın beklentisinden farklı bir şey çıkmıyor oluyor karşısına. Demek istediğim, ben bu animeyi düz komedi okul temalı bir anime kategorisinde izleseydim belki puanı daha yüksek olurdu ama ben değişik konusunun etkisine, farklılığına kapılarak izledim ki pek farklı da olmadığını gördüm. Çok hızlı hareket edebildiği için öldürülemeyen bir varlık var, ayın çoğunluğu gitmiş, dünya tehdit altında ama bizim izlediğimiz çocukların kişisel gelişimi (hemen her bölüm farklı bir karakter üzerine yoğunlaşıyor) , plaja gitmeleri, hayat dersleri almaları. Benim görüşüm, Korosensei yerine normal bir öğretmen olsaymış ve 9-E sınıfının öğrencilerinin de okuldaki diğer sınıflar kadar başarılı olabileceği gösterilseymiş belki de daha başarılı bir okul – komedi animesi olurmuş yönünde.
Animenin çizimlerine değinecek olursam; ilk gördüğümde teknik olarak bana Shingeki no Kyojin’i hatırlattı. Karakterler arka plana göre baskın duruyor ve daha bir keskinler. Tarz olarak ise klasik anime tarzındalar diyebilirim. Abartıya kaçınılmamış saç tipleri ve renkleri, şirin karakterler vs. Kısacası başarılı ve sırıtmıyorlar. Sadece izlerseniz benim gibi Nagisa kız mı yoksa erkek mi diye tereddüde düşeceğinizden eminim. Ama merak etmeyin, 14. Bölümde tasdik ediliyor:) Müzikler ise “shonen” odaklı bir anime için normal sayabileceğimiz, benim açımdan fazla bir şey vaat etmeyen parçalar.
Ansatsu Kyoushitsu’yu ben sadece Korosensei nedir, nereden niye geldi ve amacını merak ettiğim için izledim ki animenin yarım biteceğini son bölümlere yaklaştıkça fark ettim. Evet, animenin 2016 yılında ikinci sezonu gelecek ve çok büyük bir ihtimal ben izlemeyeceğim. Ansatsu Kyoushitsu’yu izlemeyi düşünenlere tavsiyem, seriyi benim gibi ahtapotmuş, dünya yok olacakmış diye düşünmelerinden ziyade orta şekerli komedi – okul içerikli bir anime olarak ön planda tutsun.