Anket Doldur Para Kazan YALANI

Anket doldurarak para kazanmayı vaadeden sitelerin sayısı gün geçtikçe artmaya ve bilinçsiz internet kullanıcılarıda gün geçtikçe bu sitelere para kaptırmaya devam ediyor.
İnternet, xticaret referans linki dışında yüzlerce sayfada anlattığı şeylerden 1 kuruş bile ödeme alamamış kişilerin böyle hayal içerikli siteleriyle dolu.

Anket doldurarak binlerce dolar kazanılabileceğini iddaa edip kitabı yazıp satılığa çıkaran ile xticaret.com üzerinden komisyon almak için referans linkini veren kişiler işe yaramaz, boş safsatalarla bilinçsiz internet kullanıcılarının paralarına gözdikiyorlar. Hedefte ise, internet kullanım bilgisi düşük, internetten para kazanma cümlesi biryerlerden kulağına gelmiş insanlar bulunuyor. Bu insanlar internetten para kazanma mevzusunu ararken ilk karşılaştıklar genelde anket doldur para kazan kitapları satanların siteleri olduğu için dakika bir gol bir oluyor, hemen ağa takılabiliyorlar.

Bu tip sitelerde "evet sende kazanabilirsin hemen xticaret refimden kitabı al" mantığı dışında 1 gram mantık bulunmuyor. Zaten, Türkiye ülke sınırları içerisine ödeme yapan anket sitesi yok. Ama bundan kitabı yazan ve komisyon için kitabı xticaret.com üzerinden kendi refiyle satan kişiler asla bahsetmiyor. Tek yapılan şey allayıp pullayıp kansere çözüm mucize ilaç gibi kitabı pazarlamak.
Böyle hayal ürünlerine kanmamak, dikkatli olmak gerekiyor. Anket doldurarak o paralar gerçekten alınabilse zaten kimse size gelipte "bu kitapta nasıl yapıldığı anlatılıyor sen satınalda bende komisyon kazanayım" demez. Ebesinin üzerine bile hesap açmaya uğraşır senle muhatap bile olmaz.

Bu tip sitelerde amaç ordan burdan internetten para kazanmayı duymuş ama hiçbir bilgisi olmayan cahillere beş para etmez boş şeylerin doldurulduğu e-kitaplar satmaktır. Zaten kitabı satan kişininde size kitabı satarken aldığı para dışında reelde anlattıklarından kazandığı 1 kuruş dahi yoktur..

Ha, "ben çok merak ediyorum" diyorsanız internette kitaplarda yazılanların kat kat fazlasını anlatanlar mevcut zaten. Ama Amerika, Kanada, İngiltere gibi ülkelerde yaşamıyorsanız boşuna ümitlenmeyin derim ben. Sakın ama sakın "günde 30 dakikanı ayır, aylık 5000 dolar kazan" vs. gibi boş laflara kanıpta cebinizdeki paranızı böyle boş şeylere kaptırmayın. Yoksa sonra sizde xticaret'ten elinizdeki kitabı satar hale gelirsiniz başkada birşey olmaz.

Gökhan Blog tarafından bilinçlendirme amaçlı yazılmıştır. Bu boş safsatalara kanmamanız dileğiyle..

Buna ek olarak şu konuyuda okumanızı öneririm: AdSense ve İnternetten Para Kazanma Gerçekleri
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi