iPhone 4S Özellikleri, Fiyatı

Herkes iPhone 5'in tanıtılmasını beklerken Apple dün iPhone 4S telefonunu tanıttı.

iPhone 4 ile aynı kasa görünümünde olan iPhone 4S'nin ana özellikleri şöyle:

* A5 çift çekirdekli işlemci (iPhone 4'teki A4 işlemciye göre 2 kat hız ve 7 kat daha yüksek grafik performansı)
* iOS 5 işletim sistemi
* 1 GB ram
* 8 MP 1080p kayıt yapan kamera
* iPhone 4 ile aynı ekran boyutu
* 16 GB, 32 GB ve 64 GB lik 3 farklı model
* Siri teknolojisi (Örneğin iPhone 4S'ye sesli olarak hava durumunu sorduğunuzda size menüsünde hava durumunu gösterebilecek. Ancak bu özellik şuanlık beta ve sadece İngilizce, Fransızca, Almanca desteği var.)

iPhone 5'i bekleyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan ve Apple'ın borsadaki hisselerinin düşüşüne neden olan iPhone 4S,14 Ekim'de Amerika, İngiltere, Japonya, Kanada, Fransa, Almanya ve Avustralya'da satışa çıkacak. 28 Ekimde ise 22 ülkede daha satışa çıkacak olan iPhone 4S'nin Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı belli değil. Türkiye'ye yıl sonunda gelmesi bekleniyor.

iPhone 4S 16 GB olanı 199 $, 32 GB olanı 299 $, 64 GB olanıda 399 $ fiyatıyla satışa çıkacak ancak bunlar bilindiği gibi 24 aylık kontratlı fiyatları. iPhone 4S'nin Türkiye'ye Aralık ayında gelmesi ve 2000 TL civarı bir fiyata satılması bekleniyor..

Samsung telefonlar ve Android varken iPhone 5 beklerken iPhone 4S görerek hüsrana uğrayan kullanıcılarla bakalım iPhone 4S satışları nasıl olacak. Gerçi Zaytung haberinde Steve Jops'un dediği gibi: "Yakında tuvalet kağıdı çıkarıp rulosuna 150 $ fiyat biçsek onu almak için bile mağaza önlerinde sabahlayacak bir kitlemiz var." Zaytung haberi espride olsa belkide işler bu kadarda abartılıdır.

iPhone 4S almayı düşünüyor musunuz?
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi