Retrica ve Minecraft Apk İndir

Mobil cihazların tercih edilmesinde ki en büyük nedenlerden biri kameraları. Bazı telefonlar var ki normal fotoğraf makinelerinden bile daha iyi özelliklere sahipler. Bazı çeşitli uygulamalar ile bu kameralar daha da geliştirilebilmekte. Önce iOS cihazlar için çıkan sonra da Android’e gelen Retrica’da buna yaramakta.

Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınıza çeşitli efektler sağlayabilir, şekiller bırakabilir, renklerde oynama yapabilirsiniz. Fotoğrafınızın parlaklığını arttırıp azaltabilir, başka bir mekana koyabilir, değişik dizaynlarda fotoğraflar yapabilirsiniz. Tüm bunlar için yapmanız gereken aşağıda ki Retrica Apk İndir yazısına tıklamak. Ardından size en güncel Retrica uygulaması inecektir. Telefonunuza yüklediğinizde de değişik fotoğraflara imza atacaksınızdır.

Sonuç olarak sizler de yaratıcı, farklı ve güzel fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Android cihazlarınız için Retrica’yı indirebilirsiniz.

Retrica Apk İndir

Sanal dünya yaratma oyunları her zaman tutulmuştur. Minecraft’a buna dahil. Çok iyi görsellere sahip değil ama büyük bir alan hitap ediyor. Böyle olmasının nedeni de galiba kullanıcılarına sundukları çeşitli modüller olsa gerek.

Oyun Android cihazlar için de mevcut. Hatta yamaları ve modülleri bile mevcut. Bunlardan biri Pocket Edition. Bu modül de orta çağa açılıyorsunuz diyebiliriz. Oyunda özellikle hayvan bakımı büyük önem taşımakta. Aynı zamanda her zaman ki gibi binalar, denizler vb. şeyler de oluşturabiliyorsunuz. Tapınaklar, kaleler, köprüler bu modülde bolca mevcut durumda.

Minecraft’ın bu modülü ile karşılaşmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken apk dosyasını alıp cihazınıza atmak. Ardından oyun açılacaktır zaten.

Minecraft Apk İndir
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi