Discovery Kitkat Art ye Geçme

Gm Discovery Kitkat'ta Art'ye Nasıl geçilir?


 Kitkat ile kullanılmaya başlayan Art özelliğini Discovery 1 cihazınızda kullanmak istermisiniz? İçinizde Art kelimesini ilk defa duyanlar dahi olabilir. Android Run Time kelimelerinin kısaltması olan Art uygulamaların donanım bileşenleriyle doğrudan iletişime geçmesi olarak kısaca açıklanabilir. Peki Art kullanmak size ne kazandıracak?  Uygulamalar daha önce kullandıkları Dalvik Sanal Makinesine gerek kalmadan donanımla direk olarak iletişim kurdukları için bu size daha fazla performans olarak yansıyacak, aynı zamanda Cpu kullanımı azalacağı için pil ömrüde biraz uzayacak. Unutmadan söyleyeyim Art kullanabilmeniz için cihazınızda Cwm yüklü olması gerekiyor. Gelelim Art yi nasıl aktif edeceğiz sorusunun cevabına.


Art Nasıl Açılır?


 İlk önce Geliştirici Seçeneklerini aktif etmeniz gerekecek, bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız
buradan yardım alabilirsiniz.  Geliştirici Seçeneklerini aktif ettikten sonra Ayarlardan Geliştirici seçeneklerine girin ve Çalışma zamanını seçin yazısını göreceksiniz, oraya tıklayıp Art kullan seçeneğine dokunun ve telefon kapanmaya başladığı anda ses açma tuşuna basılı tutun. Cwm açıldığında ilk olarak Wipe cache partition yapın. Ardından Advanced kısmına gelip Wipe dalvik cache yapın ve Reboot system i seçin. Telofonunuz açılırken uygulamaların optimize edildiğini göreceksiniz, bekleyin ve telefon açıldığında çalışma zamanını kontrol edin. Art kullan yazıyorsa geçiş yaptınız demektir.

Discovery-Kitkat-Art


 Bazı sitelerde Xposed installer yüklü ise Art çalışmaz şeklinde uyarılar var, bence bu uyarıyı göz ardı etmeyin. Bunları denemeden önce yedek almanızı öneririm. Vaktim olursa  bu konuda bir video çekip sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Doğabilecek herhangi bir sorunda mesuliyet kabul etmiyorum. Kafanıza takılan bir şey olursa yorum yapmaktan çekinmeyin. Umarım faydalı olabilmişimdir. Gm Discovery hakkındaki diğer yazılarıma göz atmak isterseniz buradan devam edebilirsiniz. Art modunuz hayırlı olsun.



Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi