Samsung Galaxy Note 8 Dayanıklı mı?

Galaxy Note 8 Testleri Tamamlandı


 Merakla beklenen Samsung Galaxy Note 8 sonunda kullanıcılarla buluştu. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 Android 7.1.1 Nougat versiyonuyla satışa çıktı. Bu yazımda Note 8’in ne kadar dayanıklı olduğu konusuna değineceğim.


note-8-dayaniklimi


 Samsung, hüsranla biten Note 7 deneyiminin ardından kendini affettirmeyi başaracak gibi duruyor. 23.08.2017 tarihinde duyurulan Note 8 kısa süre önce satışa çıktı. En çok merak edilen konuların başında gelen Note 8 dayanıklı mı sorusuna JerryRigEverything adlı youtube kanalının yaptığı testi izleyerek karar verebilirsiniz.


Samsung Galaxy Note 8 Dayanıklılık Testi




 Kısaca özetlemek gerekirse Note 8 ekran yönünden sıkıntı çıkarmıyor. Gorilla Glass 5 teknolojisi ile üretilen Süper Amoled ekran çizilmeye ve yanmaya karşı oldukça dayanıklı görünüyor. Yinede ekran 10 saniyeden fazla ateşe maruz kaldığında kalıcı bir leke oluşabiliyor. Note 8’in arka tarafına yerleştirilen parmak izi okuyucu ise kolayca çizilmesine rağmen  çalışmasına devam ediyor.

  Metal çerçeve ve cam arka kapak kullanılan Galaxy Note 8 eski versiyonlara göre bir tık daha dayanıklı görünse de hoparlörler ve kasa kolayca çizilebiliyor. Note 8’de kullanılan kalemde yine plastikten üretildiği için kolayca çiziliyor. Note 8 bükülme testinden ise başarıyla geçiyor.

Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi