Mound Blade Viking Conquest İndir

Mound Blade Viking Conquest



Mound Blade Warband oyununun DLC paketi olarak geçer ancak başlı başına bir sürümdür diyebiliriz zaten vereceğim indirme dosyasında oyunun kurulu olması gerekmez baştan aşağı kendisi kurar. 





BRYTENWALDA firması tarafından geliştirilen yamada ki bence buna yama demek büyük haksızlık 21 krallık 6 medeniyet bulunmakta 300den fazla tarihi karaktere yer verilmiş.

En Önemli Özellikleri

  • Savaş Sahaları ve Muharebe büyüklüğü çok daha fazla (önceden max 150 asker sınırı artık 750 asker)
  • Deniz'i kullanın. oyunda deniz savaşları deniz ticareti gibi elementler çok ileriye taşınmış durumda liman savaşları gemi muharebeleri vs çok başarılı taktir edeceksiniz.
  • Harikalaşmış görseller. Köy ana ekranları (köye girdiğimizde ilk menü) artık köyün canlı önizlemesi şeklinde. Kale lerin görünüşleri çok farklı evler insanlar çok daha gerçekçi. 
  • Yeni savaş düzenleri. Artık ordunuzu zok daha foksiyonel kullanabileceksiniz. Dizilişler farklı asker tipleri vs vs.
  • Yapay zeka geliştirildi. Artık yapay zeka tekme atabilir ve bundan çok daha fazlasını yapabilir. 
  • Kale fetihleri artık çok daha zor. Olması gerektiği gibi savunma birimleri artık çok daha akıllı. 








Savaş sahasının gelişmesi benim en çok beğendiğim özelliği. Örneğin köprü yakınlarında savaş çıkarsa köprü savaşı olarak geliyor köprünün iki yakasında iki ordu kapışıyor. Ayrıcana gerçeklikten en çok uzaklaştıran konu  askerlerin parti parti gelmesi.

Size bu konuda bir anımı anlatmak istiyorum,
 Geçen kale almaya çalışıyordum surda bariz bir üstünlüğümüz var ben biraz önden açıldım tak bir anda her yanımda düşman askerler doğdu tam ortalarında kaldım çok üstün olmamıza rağmen ben bayılınca geri çekilmiş kabul edildi tekrar merdiven inşa edene kadar destek aldılar ve morali düşen birliğim tekrar yenildi. 2 hafta emekle topladığım askerlerim ve ele geçirdiğim kale oyunun gerçek dışı davranışı yüzünden elimden gitti.

Bu mod oyunun en iyi modu olmaya bilir başka moda alıştıysanız beğenmeye bilir siziniz ancak şu kesin bu modu oynadıktan sonra kesinlikle oyunun native modunu oynamayacaksınız. 


Mound Blade Viking Conquest Modu Oyunun forumlarında çoğunluk görüşe göre oyunun en iyi modu olarak kabul edilir. Şayet warband'dan önceki dönemdeki fire and swords (mod  olan) modundan sonra savaşlarda en keyif aldığım mod. O modda savaş alanında mini map vardı ateşli oklar vardı askerlerin kıyafetleri vs düzenlene biliyordu ama eski versiyon içindi kısıtlıydı ve muharebe büyüklüğü çok düşüktü. 



Mound Blade Viking Conquest Haritası


Resimlerin çözünürlükleri biraz düşük kusura bakmayın ancak şunu garanti edebilirim ki harita gerçekten çok ama çok büyük.

Mound Blade Viking Conquest İndir
Mound Blade Viking Conquest Yandexle İndir


Mound Blade Viking Conquest Modu İndir



Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi