Gmail Notifier Plus

Gmail Notifier Plus
Gmail ve Windows 7 kullanıcılarına güzel bir Windows 7 aracı önerim var.

Windows 7 kullanıyorsanız belki görmüş, kullanmışsınızdır bu güzel Windows 7 programını. Gmail Notifier Plus size, Gmail kutunuzdaki okunmamış e-postalara tarayıcınızdan ulaşmadan Windows 7 başlat çubuğundan ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca bu küçük araç sizin ayarlayacağınız belirli aralıklarla e-posta kutunuzu kontrol ediyor. Windows 7 ve Gmail kullanıpta sürekli posta kutuma yeni e-posta geldimi diye merak edenler ve bu takıntım yapmam gereken işleri yavaşlatıyor diyenler için güzel bir araç.

Gmail Notifier Plus, başlat çubuğundaki simgesinde size okunmamış kaç e-postanız olduğunu gösteriyor. Ayrıca fare ile üzerine geldiğinzde açılan minik pencereden sağ sol oklarıyla yeni e-postaların kısa bir özetine erişebiliyorsunuz.

Windows 7 yüklediğim ilk günden beri kullanıyorum. Tüm Windows 7 kullanıcılarına öneririm. Programın linkini resimlerin sonunda bulabilirsiniz. Windows 7 dışındaki diğer işletim sistemlerinde çalışmıyor.


Gmail Notifier Plus:
- Mediafire sunucusu
- Softpedia sunucusu

Her zaman güncel sürümü takip etmek için geliştiricinin sitesi: Neowin.net

İpucu: Programı bilgisayarı her açtığınızda yeniden başlatmamak için Bu programı görev çubuğuna sabitle demeniz gerekiyor..
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi