ORJİN KREMDE BULUNAN YARARLI BİTKİLER

- Nane

Mentol naneden elde edilir. Mentol ağrıları hafifletir. Baş ağrıları için özel olarak hazırlanmış ağrı kesici kremlerde mentol bulunur. Sadece baş ağrısı kremlerinde değil pek çok ağrı kesici kremin içinde mentol bulunur.Orjin krem

- Aynısefa çiçeği

Bu çiçek özellikle baş ağrıları, kulak ağrıları ve ateş için etkili olduğu için özellikle bu rahatsızlıklara iyi gelen kremlerin içinde kullanılır. Ağrı kesici özelliğinin yanında ayrıca bu çiçek derideki mantarları ve bakterileri öldürür.Orjin krem

- Ceviz

Özellikle ceviz yağı içeren kremler romatizma ağrılarının giderilmesinde oldukça etkilidirler.Orjin krem

Capsaicin krem hakkında - Orjin Krem
Capsaicin krem nedir – Orjin Krem

- Havuç

Havuç güneş yanıklarının neden olduğu ağrıların hafifletilmesini sağlar. Bu yüzden içeriğinde havuç içerikli güneş kremleri ya da güneş sonrası kremleri çok fazladır.

- Hindistan Cevizi Yağı

Kas, eklem ve romatizma ağrılarında ağrının hafiflemesine yardımcı olur.

- Zeytinyağı

Eklem ve kas ağrılarının hafifletilmesine yardımcı olur. Vücutta iltihap oluşmasını engeller. Ayrıca zeytinyağında bulunan ibuprofen baş ağrılarının geçmesine yardım eder.

- Kekik

Kekik yağı eklem ağrıları ve romatizma ağrılarında oldukça etkilidir.

- Zencefil

Zencefil kan damarlarının genişlemesini sağlar. Kan damarlarının genişlemesi kan akışını hızlandırdığından romatizmanın neden olduğu yanma hissi ve ağrılar azalır.

- Kurkumin

Kurkumin çok güçlü bir ağrı kesicidir. Kurkumin vücuttaki iltihaplanmaların engellenmesini sağlar ve her hangi bir yan etkiye de sahip değildir. Yapılan pek çok çalışmada kurkuminin kronik romatizma ağrılarına karşı oldukça etkili olduğu ortaya çıkarılmıştır.
reklamdır
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi