Windows 7 SP1 Türkçe Çıktı, İndir

Windows 7 kullananlar için beklenen an geldi. Windows 7 için hazırlanan ilk servis paketi SP1, üreticilere gönderildi.

Windows 7 SP1 in sürüm numarası 7601.17514.101119-1850 . Sürüm numarasından anlaşıldığına göre Kasım ayında testerlara gönderilen sürümle aynı.

Windows 7 SP1 şuan torrente sızmış durumda ve bulunması şuan gayet basit. Resmi olarak Microsoft sunucularındansa bugün indirileceği söyleniyordu ama kesin bir bilgi olmadığı için buna bugünlerde / birkaç gün içinde resmi olarak indirilebilecek demek daha doğru olur.

Denilenlere göre SP1, gelişmiş windows orjinallik doğrulama eklentisinide içeriyor. Ama yükleyenler herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını söylüyorlar. Yüklemeden önce sistemin imajını almakta fayda var kopya Windows 7 kullanıcıları açısından. Ayrıca Windows 7 SP1 güncellemeler üzerinden yüklenebileceği için güncellemeleri açık tutmakta yarar var.

Yok ben bekleyemem, hemen indirip kurayım diyenler için softpedia sitesinde Windows 7 SP1 şuan indirilebiliyor. Softpedia da bulunan dosya tüm Windows 7 dillerini kapsıyor. Resmi site olmadığı için linki burdan vermiyorum. Bulamayanlar İLETİŞİM formundan ulaşan arkadaşlara gerekli linki gönderebilirim (32 bit ve 64 bit)

SP1 i yüklerken hatayla karşılaşanlar eğer daha önceden SP1 RC versiyonunu yükledilerse ilk onu kaldırsınlar.
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi