Cartel - Bir Oluruz 2011 Yeni Albüm

Çocukluğumuzun rap grubu Cartel, yeni albümüyle 15 yıl aradan sonra müzik piyasasına geri döndü. Cartel 2011 yeni albümü 18 Şubat ta çıkıyor..

İşte 2011 yeni albümünün çıkış şarkısı: Cartel - Bir Oluruz


"Bu zamanda geri dönmenin ne gereği vardı" diye sorası geliyor insanın. Önceki albümün üzerinden 15 yıl geçmiş, her ne kadar albümdeki diğer müzikleri bilmesek te albümün çıkış şarkısı diye klip çekip orada burada tanıtılan şarkınında yeni nesile hitap edecek pek bir tarafı yok gibi. Ne bileyim 40 yaşına merdiven dayamış adamların eski efsaneliklerinden hala nemalanmaya çalışmaları, 20 yaşında genç gibi klip yapmaları gereksiz ve tuhaf gibi.

Keşke o kafamızdaki efsane Cartel en büyük cehennemden çıkan çılgın Türk olgusunu değiştirmeye çalışmasalardı. Biz mutluyduk hala 15 sene önceki o müzikleri dinlemeye.. Keşke o 1995 te ki Cartel kafamızda kalsaydı hiç gerek yoktu gerçekten buna.

Albümdeki diğer şarkılarda bu çıkış şarkısındaki gibiyse, albüm çıktıktan bir süre sonra fanatikleri dışında pek dinleyen göremeyebiliriz. 15 sene sonra çıkarılan albümün müziği böyle olmamalıydı.. Beğenen beğenir tabi Cartel bu, Ceza ve Sagopa'nın yaptığı rapin babası, ama benim pek beğendiğim söylenemez şu videodaki şarkıyı. Daha iyisi olabilirdi, işte biz geldik buradayız demek için son anda yapılmış gibi...
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi