CRYSIS 2 Türkçe Video

Cevat Yerli, Crysis 2 alpha sürümünün korsanlar tarafından çalındığını ve torrentlere sızdırıldığını, bu yüzden çok üzgün olduklarını duyurmuştu ve oyuncuların bu dosyayı indirmeyip yapımcılara destek olmalarını istemişti.

Crysis 2 yapımını takip edenlerin bildiği gibi Crysis 2, önceki Crysis oyunu gibi Türkçe dil desteğiyle hazırlanyordu. Şimdi ise sizlerle www.gokhanblog.com olarak, başka yerde bulamayacağınız Crysis 2 Türkçe videosunu paylaşıyorum. Videonun internete sızan Crysis 2'nin alpha sürümünden olduğunu hatırlatıyorum.

İşte Crysis 2 Türkçe Video:


Crysis 2, 25 Mart'ta PC/XBOX 360/PS3 için piyasaya çıkacak. Cevat YerliCrysis 2 için dünyanın şimdiye kadarki gelmiş geçmiş en iyi oyunu olacağını söylüyor. Yukarıdaki videoyu izleyince sizde benim gibi Cevat Yerli'nin bu sözüne hak vereceksinizdir.

Crysis 2 Türkçe videosuna baktığımızda henüz sistem gereksinimleri açıklanmayan Crysis 2'nin gerçektende muhteşem bir oyun olacağını görüyoruz. Sanırım oyunun yapımı bitmiş ancak optimizasyon konusunda çalışıyorlar hala. Umarız Call of Duty 6: Modern Warfare 2 gibi güzel bir optimizasyona sahip olur.

Sizce bilgisayarınız Crysis 2'yi kaldırır mı?
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi