Android Ekran Görüntüsü Alma - ROOTSUZ

 



Android için bugünkü tanıtacağım program Screen Capture Shortcut Free.





 
Adından da anlaşılabileceği gibi Android işletim sistemli telefonlarınızda çok basit şekilde ekran görüntüsü almanızı sağlıyor.

Google Play'de ekran görüntüsü almak için daha güzel programlarda bulmak mümkün. Ancak büyük çoğunluğu root istiyor, telefonunuz rootsuzsa çalışmıyorlar. Bu programın en iyi özelliğide rootsuz çalışabilmesi.

Programı Samsung Galaxy Y'da denedim ve isteğimi karşıladı. Öncelikle programa ulaşabileceğiniz linki vereyim:

Google Play: Screen Capture Shortcut Free

Telefonumda internet paketim yok diyenler için PC ye indirebilecekleri APK: TIKLAYIN

Gelelim programın kullanımına:

Programı açtığımızda aşağıdaki ekran geliyor. Capture from notification bölümünde Yes dediğinizde program aktif oluyor. Ardından yukarıdaki bildirim çubuğunu aşağı indirip kısayol ikonuna tıkladığınızda o an ekranda hangi görüntü varsa onun resmini çeker.

Capture delay kısmında ise ekran görüntüsünün ikona tıkladıktan ne kadar süre sonra görüntüyü yakalayacağını ayarlayabilirsiniz. Alttaki 2. ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi anında çekmesi için 0.0 saniye ile 10 saniye arası ayarlayabilirsiniz. 10 saniye üzeri ise Enter any time bölümünden istediğiniz süreyi elle girebilirsiniz.



Capture from notification kısmını No yaptığınızda program pasif olur. Sizde Android için rootsuz çalışan ekran görüntüsü çekme programlarını yorumunuzla yayınlayabilirsiniz.
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi