Ersun Yanal derbi 11'ini belirledi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Arena'da sahaya süreceği 11'i belirledi. Emre Belözoğlu takımdaki yerine geri dönüyor.


Ersun Yanal derbi 11'ini belirledi
Pazar akşamı Türkiye’nin kilitleneceği Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi sarı lacivertlilerin kadrosu belli oldu.

Ersun Yanal’ın, TT Arena’da sahaya çıkaracağı 11 belli. Maç gününe kadar bir sakatlık ve sorun yaşanmaması halinde Fenerbahçe kalesini Volkan koruyacak. Savunma dörtlüsünde Gökhan, Bekir, Alves ve Caner yer alacak.

Mehmet Topal, Meireles ve Emre, savunma ile forvet arasındaki köprü görevini üstlenecek. Gol umutları ise Kuyt, Sow ve Emenike. Buradaki tek değişiklik Emre’nin sahaya girip, Salih’in kulübeye dönmesi.

DERBİ DERSLERİ BAŞLIYOR
Galatasaray derbisi stratejisi ise henüz netleşmedi. Fenerbahçe Antrenörü İsmail Kartal, derbi analizlerine başladıklarını ifade ederek, “Ne şekilde, nasıl oynayacağımızı aramızda tartışmadık. Oraya istediğimizi almak için gideceğiz. Biz her maça kazanmak için çıkarız. Bunun örneklerini geçmişte de gösterdik. Durumumuzu göz önüne alırsak beraberlik de bizim açımızdan kabul edilebilir bir sonuç. Rakibimizin eksik yönlerini de iyi taraflarını da silahlarını da çok iyi biliyoruz” diye konuştu. (Hürriyet)
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi