Fifa 15 Crack

Oyun dünyasının spor kısmına baktığımda futbol hariç hiçbir yerde rekabet göremiyorum. Her ne kadar öncesinde PES, ardından FIFA liderliği götürse de son yıllarda net bir galip belirleyemez olduk. Özellikle yeni neslin gelmesiyle birlikte PES’in neler yapacağı, FIFA’nın nasıl önlem alacağını merak ediyordum. PES tarafını daha geç görecek olsak da FIFA elini çabuk tutarak futbolseverleri bekletmeden kartlarını gösterdi.


FIFA serisi geçen seneki versiyonuna kadar her sene oyuna yeni bir özellik ekleyerek devam etmişti. FIFA 14’e geldiğimizde oyun sahip olduğu özelliklerin hemen hemen hepsini ileri taşıyarak, yeni nesle Ignite Engine ile çıkmıştı. FIFA 15’inse ilk kez görücüye çıktığında en büyük iddiasının yeni nesil kaleciler olması biraz hayal kırıklığı yaratsa da EA Sports’un boş durmayacağını, seriyi daha da ileri taşıyacağına inanıyordum. Nitekim bu düşüncelerim bazı yönlerden doğru bazı yönlerden de yanlış çıktı.

EA ballandıra ballandıra sürekli bahsettiğinden dolayı ilk olarak kalecilerden başlayayım. Herhalde hayatında futbol oyunu oynayıp da kalecilerden yakınmayan bir insan evladı yoktur. Geliştiriciler de bu açığı kapatmak için kollarını sıvayıp işe koyulmuş. Oldukça da başarılı bir iş çıkarmışlar. Eski oyunlardaki kaleci animasyonlarının yerini yepyeni animasyonlar almış. Kurtarışlar daha gerçekçi ve göze hoş geliyor. Bununla birlikte hava toplarındaki başarılı çıkışları, bacak arasından gol yiyebilmeleri, topu doğru yere sektirmeye çalışmaları ve daha pek çok detay sayesinde FIFA 15’in kalecileri gerçekten olmuş durumda. Fakat FIFA’ya gelen her yeni özellik gibi kalecilerin de sıkıntıları var. Kornere giden topu yakalamamaları gibi eski oyunlardaki hataların üzerine yenileri eklenmiş durumda. Oyuncu kaleciye yön vermek istediği zaman bazen saçmalıklar yaşanıyor. Örnek olarak hava topunda kalecinizi kendiniz açmak isterseniz oyuncu alakasız yerlere gidebiliyor. Bir anda kalecilerdeki tüm sorunların silinip atılacağını düşünmesem de bu tip bariz hataları görmek istemezdim. Hataları bir kenara bıraktığımda kalecilerden memnun ayrıldığım ender futbol oyunlarından biri oldu.


Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.
Resmi büyütmek için tıklayın.


Not: Yükledikten sonra oyunu yanlızca bu crack dosyasından açınız.

CRACK LİNK:
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi