Asphalt 8 Hayranları Uçmaya Devam Ediyor!

Asphalt 8 2017


 Gameloft’un efsane oyunu Asphalt 8 Airborne, Havok fizik motoruyla hayranlarını coşturmaya devam ediyor. 2013 yılında hayatımıza giren Asphalt 8 Airborne, aldığı ödüllerle en iyi Atari tarzı yarış oyunu olma liderliğini 2017’de de devam ettiriyor. O zamanlar Asphalt 8 Airborne, Google Play Store’un oyun kategorisinde ilk sıradaydı; ve ben Android ile yeni tanıştığımda ilk olarak bu oyunu bitirmiştim. Yerçekimine meydan okuyan arabalar, sıra dışı pistler ve kusursuz görsel kalite karşısında oyuna kilitlenip kalmıştım.

Asphalt-8-Oyunu

 Sadece Android platformunda yüz milyon indirme rakamına ulaşan Asphalp 8 oyunu 2014 yılında (Pocket Gamer En iyi spor/yarış oyunu ödülü) ve 2015 yılında (MWC en iyi mobil oyun uygulaması) ödülünü eline almayı başardı. Bu başarının ardında yatan sır ise Gameloft firmasının oyunu geliştirmek ve sürekli güncel tutmak için harcadığı çaba yatıyor.  


 Asphalt 8 Airborne oyunu şu anda bünyesinde 140 adetten fazla hız canavarı araç ve 40’ın üzerinde muhteşem pist barındırıyor. Oyunu yüklediğinizde 400’ün üzerinde kariyer etkinliği, 5 adet farklı oyun modu, 1500 ustalık meydan okuması, çoklu oyuncu modu,  inanılmaz çarpışma sahneleri ve çılgın yarış müzikleri sizlerle olacak. Oyunda biletleri toplayarak herhangi bir arabayı keyfinize göre dizayn etmenizde mümkün. Mühendislik merakınız var ise AR&GE modunu da kontrol etmeyi unutmayın.

 Asphalt 8 Airborne Çoklu Oyuncu modunda dünyanın her yerinden insanlarla internet üzerinden kapışabileceğiniz gibi, Wifi ağı üzerinden bağlanarak arkadaşlarınıza meydan okumanız bile mümkün. Üstelik bu özelliklerin hepsi Türkçe dil seçeneğiyle sizlere sunuluyor. Asphalt 8 Airborne’u Google Play Store’dan yükleyip oynamak tamamen ücretsiz. Sadece ilk etapta gelişmiş araçlara ve ya özelliklere sahip olmak isterseniz bir miktar ödeyerek her şeyi satın alabilirsiniz. Android için oyunun Google Play Store’dan indirme  linkini yazımın altında bulabilirsiniz. Google Play Store’un bilinmeyen yönlerini merak ediyorsanız buradaki yazımı da okumak isteyebilirsiniz.


Asphalt-8-Oyunu

Asphalt 8 Airborne Sistem Gereksinimleri


 Asphalt 8 Airborne’u Android telefonunuzda oynamak için herhangi bir gelişmiş özelliğe ihtiyacınız yok. Benim bu oyunu bitirdiğim telefonda 1Ghz Cpu ve 512 Mb ram vardı. Tabiki kullandığım rom performans için optimize edilmiş özel bir romdu. Şu anda dört çekirdekli Cpu ve 1 Gb ramlı telefonumda rahatlıkla oynayabiliyorum.

 Yarış oyunu sevenlerin dikkatle takip ettiği Asphalt 8 Airborne oyununda görsel kaliteyi en üst düzeyde yaşayabilmeniz için OpenGL Es 3.0 destekli bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Bu destek olmasada oyunun nimetlerinden faydalanmak istiyorsanız, Google Play Store’a girip Asphalt 8 Airborne’u yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.


  Asphalt 8 Airborne oyununu telefonunuza çoklu oyuncu özelliği dahil yükleyebilmeniz için 1.80 GB boş alana ihtiyacınız var. Çoklu oyuncu özelliği 700 Mb’lik yer kaplıyor fakat uçmanın keyfini tam anlamıyla çıkarmak ve kendinizi etrafınıza kanıtlamak istiyorsanız bu özelliği mutlaka yüklemenizi öneririm. Asphalt 8 Airborne’u , Android telefonunuzda oynayabilmek için Google Play Oyunlar uygulamasının telefonunuzda bulunması gerekmektedir.


Asphalt-8-Oyunu


 Oyun severlere, oynarken heyecan dolu dakikalar yaşatan Asphalt 8 Airborne ilk çıktığında sadece Android ve İos işletim sistemine sahip telefonlarda oynanabiliyordu. Fakat 2017 yılına geldiğimizde Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayar kullanıcılarının da Asphalt 8 Airborne ile coştuğunu görebiliyorum. Duyduğunuz bu kadar özelliğe rağmen hala oyunu denemekte tereddütleriniz varsa, alttaki Trailer’i izlediğiniz zaman eminim sizde uçmaya başlayacaksınız. İyi uçuşlar.



Asphalt 8 Airborne Trailer




Asphalt 8 Airborne Android için indirme linki: Tıklayın


Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi