TTNET Mobil, Nedir? Tarifeleri ve Yorumları

          TTNET artık sadece bir internet servis sağlayıcısı olmadığını kanıtlarcasına servislerine bir yenisini daha ekledi: TTNET mobil. TTNET şimdide gözünü cep telefonu kullanıcılarına dikti.

          TTNET mobil ile artık internet ve cep faturaları birleşiyor. TTNET, mobil servisi ile artık internet ve sabit telefonların yanında cep telefonlarınada hizmet vereceğini açıkladı. TTNET, mobil servisi için altyapı hazırlamakla pek uğraşmadığı için TTNET mobil, Avea şebekeleri üzerinden hizmet verecek.

          TTNET mobil, kullanıcılara 2 ayrı internet paketiyle sunuluyor. İlk paket olan "İkisi Bir Yerde" paketiyle NET4 ADSL ile ayda 39 TL ye, NETLimitsiz ADSL olan ikinci paket ise ayda 59 TL ye sunuluyor. Her 2 pakettede 2010 sonuna kadar başvuranlara ADSL hizmetiyle beraber 6 ay boyunca 200 dakika her yöne mobil konuşma ve 600 dakika Wi-Fi hizmeti veriliyor.

         TTNET markalı cep telefonlarıda bu hafta sonundan itibaren satışa çıkarılacakmış. TTNET mobil ile cepten daha ucuza konuşma imkanı doğacak gibi görünüyor. Paket dakikaları aşıldığında ise yurtiçi her yöne dakikası 10 kuruş, yurtiçi her yöne SMS fiyatıda adet başına 10 kuruş olarak ücretlendirilecekmiş.

Ve beklenen sorunun cevabı:

TTNET mobil kullanacakların sabit telefon faturalarıda yine aynı şekilde gelecek. Aslında sabit telefonu şart koymayıp cebi şart koysalar daha güzel olurdu.

Kısacası, TTNET mobil ile internet ve cep telefonu ödemeleri tek bir faturada birleşecek ve avantajlarıyla diğer cep telefonu operatörleriyle yarış içine girecek. Ayrıca her zamanki gibi ev telefonları içinde normal fatura gelmeye devam edecek. Her ne kadar işin içinde TTNET bulunsada, cep operatörleri arasındaki rekabete yansıyacak olması bizim gibi bireysel kullanıcılar için çok yararlı olacak.
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi