Ghs.google.com Erişime Açıldı


Dün şu sayfada bloglara erişim engelini aşabilmek için yeni bir IP adresi vermiştim: http://www.gokhanblog.com/2011/04/ve-sonunda-artk-turkiyeden.html

Bugünde size bir sevindirici haberim var. 1 yıldan daha uzun süredir Türkiye'den erişime engelli olan "ghs.google.com" a artık erişilebiliyor. Ghs.google.com yasağı artık kaldırıldı.

Dileyenler şu sayfadaki yeni IP adresini A kaydı oluşturarak: http://www.gokhanblog.com/2010/07/blogger-bloglara-erisim-sorunu-cozumu.html

Dileyenler de "ghs.google.com" adresine CNAME kaydı oluşturarak Blogger bloglarına erişim sağlayabilirler.

Erişim yasağının kalkması benim birkaç gün önce Blogger tarafına gönderdiğim geribildirim sayesinde mi, Blogger destek sayfasındaki arkadaşların uğraşı sayesinde mi, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün "Blogger yasağıyla ilgilenicem" demesi sayesinde mi, yoksa farklı bir uğraşla mı açıldığı belli değil ancak bununda pek önemi yok. Önemli olan tek şey sonucun güzel olması.

Ayarları yapamayan İHS kullanıcıları için hem A kaydı şeklinde hemde CNAME kaydı şeklinde yardımcı olabilirim. Ayrıca İHS etiketindende önceki yardım konularına ulaşabilirsiniz.

Bloglar artık özgür..
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi