GRID Türkçe Yama (BETA) ÇIKTI

GÜNCELLEME: GRID TÜRKÇE YAMA ÇIKTI: TIKLAYIN

        Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunları biri olan Race Driver GRID için hazırladığım Türkçe yamada son aşamaya geldim. GRID'i yaklaşık %90 oranında Türkçe'ye çevirdim.

GRID Türkçe yamasının şimdilik %90 oranında oranında çevirdiğim "BETA" sürümünü yayınlıyorum. Birkaç gün içinde kalan bölümlerinde çevirisini tamamlayıp yaklaşık %95 oranında bir Türkçe yama sunmayı düşünüyorum. Oyunun multiplayer kısmını çevirmeyeceğimden ve birkaçta özel ve çevirisine gerek görmediğim bölümü atlayacağımdan %100 Türkçe yama hazırlamıyorum.

GRID Türkçe yamasında gördüğünüz eksiklikleri, şurası şöyle çevrilse daha iyi olurdu dediğiniz önerileri gokhan@gokhanblog.com adresine gönderebilirsiniz. Yamanın final sürümü birazda bu geri bildirimlere göre şekillenecek. Ancak unutmayın, eğer mümkünse bahsettiğiniz kısmın resminide gönderin ve maalesef GRID yapısı itibariyle Türkçe bazı karakterleri desteklemiyor.

Türkçe yama linkini resimlerin sonunda görebilirsiniz. Resimlerin tamamı indireceğiniz dosyada vardır. Dosyayı açabilmeniz için Winrar benzeri bir rar açıcı gereklidir.





Türkçe dil dosyasını oyunu yüklediğiniz yerdeki language klasörüne klasörüne atınız. Daha sonra gelen değiştirilsin mi sorusuna evet demeniz yeterli.

Varsayılan konum: C:\Program Files\Codemasters\GRID\language

NOT: Her ihtimale karşı orijinal "language_eng.lng" dosyasının yedeğini almanızı öneririm. İşte GRID Türkçe Yama:
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi