Android den Video İndirme Sürprizi

Emo Video İndirme Programı


  Android işletim sistemi kullanicilarina bir çok dosya formatında video izleme inkanı sunuyor. Bununlada yetinmeyip videoları her ihtimale karşı kendi arşivlerinde saklamak isteyen Android kullanıcıları var. Bugün sizlere video indirme işinde çok başarılı bir programdan bahsedeceğim. 

 Yaptığım araştırmalar sonucunda bu işi mükemmel yapan Emo Video İndirme Programı nı buldum. Program sadece 2.11 Mb,Türkçe ve kullanışlı. Basit bir tarayıcı mantığıyla çalışıp gezdiğiniz sitelerdeki bütün videoları bulup indirmenizi sağlıyor. Android video indirme programı nın içerisinde Google de dahil 7 adet arama motoru var. İstediğinizi ayarlayıp sınırsız arama yapabiliyorsunuz.


Emo-Video-İndirme-Programi

 Android video indirme programı nı  yüklediğinizde ayarlar kısmına girip Tam Ekran seçeneğini işaretleyin. Yazı boyutunu da 1 yapmanızı öneririm. Diğer ayarları Türkçe olduğu için çok kolay çözersiniz zaten.  Telif hakkıyla korunan videoları izlemek ve indirmek yasaklanmış. Son derece başarılı bulduğum bu programı reklamlı bir şekilde bedava kullanmanız mümkün. Android video indirme programı nı reklamsız kullanmak  isterseniz Google play Store dan pro sürümünü satın alabilirsiniz. 



Emo video İndirme Programı Kullanımı


 Emo Video İndirme Programı nı ilk açtığınızda karşınıza resimdeki gibi bir pencere geliyor. Ne ile ilgili arama yapacaksanız video arama kısmına yazıp arayabilirsiniz. Eğer buradan aradığınız videoyu bulamazsanız diğer alternatif ise en üstteki Arama yapın yazan yere gitmek istediğiniz sitenin url sini yazmak. İki seçenekte de yazmaya başladığınızda size Googlegibi arama önerilerini getiriyor.


Emo-Video-İndirme-Programi


 İzle tuşuna basarsanız videoyu indirmez, sadece izlerseniz. İndir tuşu ise hem videoyu başlatır hem de arka planda indirme işlemini başlatır. Video bittiğinde zaten arka plandaki indirme işlemi de bitmiş olur. İndirdiğiniz dosya ise Download yani İndirilenler klasörünün içine kaydedilir.
Emo Video indirme Programı hakkında anlatacaklarım bu kadar. Bir yazımızın daha sonuna geldik. Sizde benim gibi Android kişiselleştirme konusuna meraklıysanız Android Arayüz Değiştirme başlıklı yazımıda okumanızı öneririm. Emo video indirme programını indirmek için alttaki linke tıklayın.

Emo Video indirme Programı

Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi