Galaxy S3 Nougat Rom

CyanogenMod 14.1 Nougat ROM Samsung Galaxy S III I9300 (TEST) (UNOFFİCİAL)


 Google henüz Android 7.1 i dağıtmaya başlamadı ama Cyanogenmod Samsung galaxy S3 için Android 7.1 Nougat çalışmasını yayınladı. Rom şu an için test aşamasında olsada Xda da okuduğum kadarıyla çok büyük bir hatası gözüme çarpmadı.


 Şu an elimde  Samsung Galaxy S3 olmadığı için tabii ki test etme şansım olmadı, bir S3 bulabilirsem sizler için denemeye çalışacağım. Sık rom değiştirmeyi seven biriyseniz deneyeceğinizden eminim. Şunu sakın unutmayın; cihazınızda doğacak herhangi bir sorundan ne ben nede Cyanogenmod sorumlu değildir.


Galaxy-S3-Nougat-Rom


 Romu yüklemeden önce bu linkten konuya bir göz atmanızı öneririm. Sayfa İngilizce olsa bile Google çeviri hizmetini kullanarak az çok bir şeyler anlayabilirsiniz. Romda CM ThemeEngine yok bilginiz olsun. Romu indirmek için aşağıdaki linke tıklayın. En alttaki rom, sürümün son güncelleme dosyasıdır. Onu yüklemenizi tavsiye ederim. Gappsın ise Arm 7.1 sürümünü indirmeniz gerekiyor.


İndirme Linkleri


 Yükleme

  • Twrp 2.8.7.x gerekli
  • Wipe işlemlerini eksiksiz yapın
  • İnstal zip diyerek romu yükleyin
  • İnstall zip diyerek gapps paketini yükleyin
  • Wipe cache partition yapın
  • Reboot system

Galaxy-S3-Nougat-Rom

 Şimdilik sizlerle paylaşacaklarım bu kadar. Sizde bu konuda herhangi bir bilgiye sahipseniz yorum yapabilirsiniz. Önemli olanları konuya eklemeye çalışırım Android Nougat hakkındaki diğer yazılarıma göz atmak isterseniz buraya tıklayın. Kolay gelsin.



Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi