Galaxy S7 Kamera Sorunu

Samsung Galaxy S7 Kamera Sorunundan Kurtulun


 Büyük bir heyecanla mağazaya gidip sıfır bir Samsung Galaxy S7 veya S7 Edge model telefon aldınız. En merak ettiğiniz şey olan kamerayı test etmek istediğinizde ekran karardı ve Warning: Camera Failed hatası verdi. Şimdi ne olacak? Üzülmeyin çözümü var. Size vereceğim yöntemlerle büyük ihtimalle sorun ortadan kalkmış olacak. En kötü ihtimalle Samsung dan kamera ile ilgili bir güncelleme beklersiniz.


Galaxy-S7-Kamera-Sorunu

  Samsung Galaxy S7 4k video çekim kalitesiyle mart ayına kadar kullanıcılarda büyük beklenti oluşturmuştu. Ancak kamerada ortaya çıkan bazı sorunlar son kullanıcının canını biraz sıktı. Elinizdeki telefon büyük ihtimalle Exynos M1 işlemciye sahiptir. Kamera kapanma sorunu ise Galax7 S7 nin Snapdragon 820işlemcili modellerinde daha çok rastlanıyor.

 Kamera ile ilgili bir diğer sorun ise ağır çekim modunda. Modu kullanırken ekranda takılma ve dalgalanmalar olduğu söyleniyor. Reddit ve Xda gibi büyük forumlarda şikayetini dile getiren kullanıcılar bu sorunlarla ilgili acil bir güncelleme beklentisi içindeler.


Galaxy S7 Kamera Sorununun Çözümü


İlk olarak telefonu yeniden başlatmayı deneyin, sorun çözülmediyse aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanızı tavsiye ederim.


  1. Ayarlar, Uygulamalar, Uygulama Yöneticisini açın.
  2. Kameraya tıklayın ve 1. Depolama. 2. Ön Bellek temizleme , etkinleştirin.
  3. Kamerayı biraz test edin, sorun hala devam ediyorsa okumaya devam edin.
  4. Ekran ayarlarına girin ve Akıllı Bekleme (smart stay) özelliğini kapatın.
  5. Kamerayı tekrar test edin. Sorun hala devam ediyorsa ön belleği temizlemeyi deneyin. Sizin için önbellek temizleme bilgisini aşağıda verdim.
  6. Son çare olarak fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.


Galaxy S7 Önbellek Temizleme


Uygulama Önbelleği Temizleme


Ayarlar , Uygulama Yöneticisi , Ön Bellek Temizle. (Settings, App Manager, Clear Cache)

Sistem Önbelleği Temizleme


Bu adımları uygularken çok dikkatli olmanızı öneriyorum.
Güç tuşu + Home + Ses Açma düğmelerine basılı tutun.
Açılan ekranda ses açma tuşu ile Ön belleği temizle (wipe cache partition) seçin ve onaylayın. Sonra cihazı yeniden başlatın.

Galaxy-S7-Kamera-Sorunu

 Bu yöntemlerin hepsini denediniz ama sonuç alamıyorsanız başka bir alternatif daha var. Oda özel bir kamera yazılımı kullanmak. Google Play Store a girip Camera Zoom FX programını indirin mesela. Sanırım sorununuz çözülmüştür. Samsung hakkındaki diğer yazılarıma göz atmak isterseniz buraya tıklayın. İyi günler.

Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi