Çift Tıklamayla Ekran Açma Kapama

Çift Tıklamayla Ekranı Açma Kapama Uygulaması


 Android telefonunuzda çift tıklama ile açma kapama özelliği yokmu? Üzülmeyin. Kısa süre önce Google Android geliştiricileri tarafından Google Play Store a yüklenen uygulamayı indirip kullanmanız için hiçbir engel yok. Üstelik Root erişiminede ihtiyacınız yok.

Bugüne kadar birçok Knock on off  (çift dokunuşla ekranı açıp kapatma) uygulaması denedim ama bunun kadar başarılısını görmedim. Öyleki standart Android uygulamaları kadar sade ve stabil çalışıror. Uygulamanın adı Double Tap To Lock.

Double-Tap-To-Lock


 Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken bu linke tıklayarak Google Play Store da tamamen ücretsiz olan bu uygulamayı kurmak. Sonrasında resimde görüldüğü gibi tüm seçenekleri aktif ederek ekranı kapalıyken çift tıklama ile açma özelliğinede kavuşuyorsunuz.

 Şimdi uygulamayı en verimli şekilde kullanabilmeniz için size ayarları kısaca açıklayıp ufak tüyolar vereceğim.



 Double Tap To Lock Ayarları


  • Double tap to lock enable: Bu seçenekten uygulamayı açıp kapatabilirsiniz.
  • Double tap to screen off: Çift tıkla ekran kapatma açık, kapalı.
  • Double tap to screen on: Çift tıkla ekran açma açık, kapalı.
  • Screen on when having call: Çağrı sırasında ekranı aç.  
  • Show notification: Uyarıları göster.
  • Start on boot: Açılışta uygulamayı otomatik başlat.
  • Number of taps to screen of: Kaç tıklama ile ekran kapanacak.
  • Uninstall this app: Uygulamayı kaldır.
  • Support user: Kullanıcı destek sayfası.

Double-Tap-To-Lock

Double Tap To Lock Tüyoları


 Uygulamanın arayüzünde ayarlar bu şekilde. Şimdi gelelim kullanım ayrıntılarına. Şunu ilk önce söylemek isterim ki uygulamayı tüm özellikleri açık halde kullanmak isterseniz şarj sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Eğer telefonunuzda 3000 Mah ve üstü kapasiteye sahip bir batarya varsa pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Çift tıklama ile ekranı açma özelliği aktif edildiğinde zaten size bir uyarı verir ve bataryanın hızlı bir şekilde bitebileceğini hatırlatır. Telefonu sadece iletişim için kullandığınız zamanlarda bu özelliği kapatmanızı öneririm.

 Diyelimki bu özelliği kapatmak istemiyorsunuz; Öyleyse çift tıklayıp ekranı kapattıktan sonra güç düğmesine bir kez bastığınızda ekran tamamen kapalı konuma geçtiği için fazla şarj tüketmeyecektir. Şimdi çift tıkla ekranı açamazsınız, çünkü ekran tamamen kapalıdır. Çift tıklamayı açmak için güç düğmesine tekrar bir kez basmanız gerekir, başka türlü telefonu da açamazsınız. Yaptığım testlerde güç tuşuna bastığımda ekranın tekrar uyandığını fakat çift tıklamayı 2, 3 saniye geç algıladığını farkettim. Bu benim telefonumdan kaynaklanıyor olabilir; Bu yüzden hemen heyecanlanmayın.

 Programı kullandınız ama şarj sorununa çözüm bulamıyorsanız az önce yazdığım Android Arayüz Değiştirme başlıklı yazıma bir göz atmanızı öneriyorum. Kk launcher yüklerseniz aynı özellik ondada var. 

 Program hakkında paylaşacaklarım bu kadar. Takıldığınız bir yer olursa yorum kısmından sorabilirsiniz. Uygulamayı sevdiyseniz bu yazıyı paylaşmanızı öneririm. Hoşça kalın.


Takip Et :
facebooktweeterlinked inyou tuberss

Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi