Çalınan Twitter Hesabını Geri Almak (2014)

çalınan twitter hesabını geri almak, çalınan twitter hesabını kurtarmak, twitter hesabım çalındı, twitter şifre yenilemek, twitter şifresini değiştirmek, twitter hesabını geri almak, çalınan twitter hesabı nasıl geri alınır,

Son zamanlarda artan takipçi uygulamaları, güvenlik seviyesi düşük şifreler ve bilinçsiz kullanıcılar yüzünden Twitter hesapları çalınıyor. Bazı kullanıcılar takipçi sayısını arttırmak için sitelerdeki uygulamalara tıklıyor. Kimi kötü amaçlı kullanıcılar bu uygulamalar sayesinde Twitter hesaplarını ele geçirip kendi çıkarları doğrultusunda kullanabiliyor. Twitter takipçisi satmak amacıyla kurulan sitelerin birçoğu bu yöntemi kullanıyor. Ayrıca bazı kötü amaçlı kullanıcılar çaldıkları bu hesaplar üzerinden reklam ve tanıtım tweetleri atıyor. Hiçbir Twitter kullanıcısı hesabının bu tür pazarlamalara karışmasını istemez sanırım.

Çalınan Twitter Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?

Bu konuyla ilgili diğer sitelerdeki hemen hemen tüm yazıları okudum. Ne yazık ki çoğu konuyu ayrıntılara girmeden bitirmiş. Kullanıcılar anlamadıkları, yapamadıkları yeri sormak için onlarca yorum yapmış. Fakat hiçbirine cevap verilmemiş. Ben okuyucularımı mağdur etmemek adına ayrıntılı olarak anlatmak istedim. 

Çalınan Twitter hesabını geri alma işlemini 2 yöntemle yapabilirsiniz...

A) Şifreyi Yenileme Yöntemi: Twitter hesabınıza giriş yapamıyorsanız veya hesabınızın çalındığınızı düşünüyorsanız şifrenizi yenileyebilirsiniz.

1) Twitter hesabımızın şifresini yenilemek için buraya tıklıyoruz.

2) Şifre yenileme sayfasına girdikten sonra e-posta adresi, telefon numarası veya kullanıcı adımızı yazıp "Gönder" butonuna tıklıyoruz.

3) Son olarak e-posta adresimize veya telefonumuza mesaj olarak gelen linke tıklayarak şifremizi yeniliyoruz.

B) Verilen Soruları Cevaplama Yöntemi: Twitter yardım sayfasında yer alan soruları doğru bir şekilde cevaplayıp, yetkililere bildirebilirsiniz.

1) Öncelikle buraya tıklayarak Twitter yardım sayfasına gidiyoruz.

2) Açılan sayfada hesabımız ile ilgili birkaç sorunun sorulduğunu göreceğiz. Yapmamız gereken tek şey en yakın ve doğru cevapları vermek.

Not: Bu konuyla ilgili herhangi bir sorunuz var ise yorum yapabilirsiniz...

İlgili Aramalar: çalınan twitter hesabını geri almak, çalınan twitter hesabını kurtarmak, twitter hesabım çalındı, twitter şifre yenilemek, twitter şifresini değiştirmek, twitter hesabını geri almak, çalınan twitter hesabı nasıl geri alınır,
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi