Stupid Zombies-2 Oyunundan Geriye

stupid zombies 2, stupid zombies 2 indir, stupid zombies 2 android indir, stupid zombies 2 ios indir, stupid zombies 2 windows phone indir
Oyun Hakkında: Karakteri yöneterek zombileri tek tek avlamaya dayalı bir oyun. Yapmamız gereken tek şey, verilen mermi ve silahları akıllıca kullanıp tüm zombileri öldürüp bir sonraki bölüme geçmek.

Oyunun Özellikleri:

  • 600 farklı bölüm,
  • Karakter seçimi (kadın veya erkek),
  • Bölüm geçtikçe gelen özellikli silahlar,
  • Kafadan vurulduğunda verilen extra puanlar vs.

Oyun İpucu: Ekrana basılı tutarak silahın lazer özelliğini aktif edebilirsiniz. Böylece nişan alıp zombileri daha da kolay bir şekilde öldürebilirsiniz.

Oyun Yorumu: Oyun ilk başlarda çok basit gibi görünüyor. Fakat bölümler ilerledikçe zorlaşıyor. Bunun en büyük nedeni de verilen mermilerin kısıtlı olması. Bu yüzden mermi ve silahları akıllıca kullanmak gerekiyor. Ayrıca yeni bölümlere geçtikçe özellikli silahlar, mermiler ve zombiler geliyor. Böylece oyun daha da keyifli bir hâl alıyor. Umarım siz de beğenirsiniz, kolay gelsin!

Stupid Zombies-2 Oyununu Nasıl İndirebilirim?

Anroid için buraya, iOS için buraya, Windows Phone için buraya tıklayabilirsiniz...

Oyun Videosu:



İlgili Aramalar: stupid zombies 2, stupid zombies 2 indir, stupid zombies 2 android indir, stupid zombies 2 ios indir, stupid zombies 2 windows phone indir, stupid zombies 2 incelemesi, stupid zombies 2 oyun tanıtımı
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi