Tumblr'da Sayfa (Kategori/Menü) Olusturmak

tumblr, tumblr sayfa oluşturmak, tumblr kategori oluşturmak, tumblr menü oluşturmak, tumblr etiket eklemek,
Tumblr kullanıcılarının en çok işine yarayacak özelliklerden birisi de sayfa (kategori) oluşturmak. Oluşturulan bu sayfalar sayesinde hakkımda, fotoğraflar, yazılar, filmler, müzikler, iletişim vb. gibi birçok konuda kategoriler oluşturulabilir. Böylece bloglarda yer alan tüm bilgiler ve paylaşımlar düzenli bir biçimde listelenmiş olur. Ayrıca blogu ziyaret eden kullanıcılar aradıklarını daha kolay bir şekilde bulabilir.

Tumblr'da Nasıl Sayfa (Kategori) Oluşturabilirim?

1) Öncelikle buraya tıklayarak "Kişiselleştir" sayfasına gidiyoruz.

2) Daha sonra "Sayfa Ekle" yazısına tıklıyoruz.

3) Açılan sayfa oluşturma penceresindeki "Yönlendir" seçeneğine tıklıyoruz.

4) İlk satıra oluşturmak istediğimiz sayfamızın adını, ikinci satıra sayfamızın görünmesini istediğimiz url'sini, üçüncü satıra ise yönlendirilecek nokta adresini ekleyip kaydediyoruz.

Not: Dördüncü maddedeki işlemleri aşağıdaki anlatıma göre yapabilirsiniz.
Tumblr'da Paylaşımları Sayfalara (Kategorilere) Nasıl Ekleyebilirim?

Yapmanız gereken tek şey, paylaşacağınız veya re-blog yapacağınız paylaşımın etiket kısmına "tagged/ ..." şeklinde oluşturduğunuz sayfa url'sini eklemek.
Not: Sayfa (kategori) oluşturduktan sonra paylaşım yaparken etiket eklerseniz, paylaşımlarınız etiketlerine göre oluşturduğunuz sayfalarda listelenecektir.

İlgili Aramalar: tumblr, tumblr sayfa oluşturmak, tumblr kategori oluşturmak, tumblr menü oluşturmak, tumblr etiket eklemek, tumblr sayfa nasıl oluşturulur, tumblr kategori nasıl oluşturulur, tumblr menü nasıl oluşturulur, tumblr etiket nasıl eklenir, tumblr sayfa eklemek, tumblr menü eklemek, tumblr page add
Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi