Ringpara Nedir?



Bugünlerde adını sıkça duyduğum uygulamayı bir merakla araştırdım ve araştırmamın sonunda bir Türk yapımı olduğu ve uygulumayı indirdiğiniz takdirde arandığınızda çıkan reklamlardan para kazanabileceğiniz bir uygulama olduğunu öğrendim. E tabiki boş durmadım ve Google Play Store da ki yorumlara bir göz attım.Program beta aşamasında olduğu için bir çok eksiği varmış.Bizim Türk insanımız bedava nasıl para kazanırım mantığıyla hareket ettikleri için uygulama 100000+ defa indirilmiş durumda:). Şu an eksiği olan uygulama ilgi gördükçe daha iyi bir yöntemle tabiki para kazandıracaktır.


ringapara uygulaması


 Peki Ringpara Uygulamasına Nasıl Ulaşırsınız?

Uygulama Android sistemle çalıştığı için elinizdeki telefonun akıllı telefon olması gerekiyor.Google Play Store dan ringpara yazıp arattığınız takdirde indirebilirsiniz.

Ringpara ile Nasıl Para Kazanılır?

Telefonunuzun sürekli internet erişimine açık olması gereklidir ve arandığınız takdirde çıkan videoyu izlemek koşuluyla 0,10 ve 0,03 TL kazanacaksınız.



Sizi arayan kişiler 1 saat içinde 2 defa aradığı takdirde reklam gösterilmektedir. 2 defadan fazla olduğu zaman reklam çıkmayacaktır. Reklam süreleri ise en fazla 14 sn dir.

Ringparalarımı nasıl harcarım?


Adınıza çıkarılan ringpara kartına yükleyebilir ya da Ringpara indirimlerini kullanabilir,
Ringpara sistemine tanımlanmış banka hesabına transfer edebilir,
Pay-pal hesabınıza aktarabilirsiniz.


Yararlanılan Linkler:http://www.ringpara.com/user#&panel1-1




Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi