Sosyal İmleme Sitesi (reklamsiniz.com)

















Bende blog dünyasında yeni olduğum için geçenlerde denk geldiğim sosyal imleme sitesinden bahsetmek istiyorum. Çoğu blog yazarı gibi bende ziyaretçi hitimden memnun değilim. Ziyaretçi hiti arttırma yöntemlerini okuduğumda sosyal imleme  sitelerinden sıkça bahsedildiğini gördüm. Aslında Reklamsiniz bir sosyal imleme sitesinden çok daha fazlası. Blogunuzu tanıtabileceğiniz, diğer blogları oylayabileceğiniz bir platform. Ayrıca her yorum ve oylamadan puan kazanmaktasınız. Bu puanlarınızla ücretsiz backlink alabilir sitenizi tanıtabilirsiniz.



Reklamsiniz’e Kayıt Olma Ve Site Ekleme 


Reklamsiniz kayıt sayfasına giderek ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra sizden sitenizi başlığını yazmanız istenecek. Buraya site başlığını yazdıktan sonra en önemli kısımlardan biri olan site detayları sayfası açılıyor. Blogunuza daha çok trafik çekmek için kategoriyi, açıklamayı ve etiketleri dikkatli yazmalısınız. 









Kullanıcı Puanları Ve Sosyalleşme 


Reklamsiniz’in sıradan bir sosyal imleme sitesinde çok daha fazlası olduğunu söylemiştim. Siteye kayıt olduğunuzda sağ üst köşede 100 puanınız olduğunu göreceksiniz. Blogunuzu eklediğinizde ise +20 puanınız daha oluyor. Bunu da reklamsiniz kullanıcıları arasında bir nevi oyun gibi düşünebiliriz.  

Reklamsiniz.com sayesinde sosyal imlemenin avantajlarının dşında yeni siteler keşfedebilecek, trafiğinizi arttırabilecek, yorumlar ve oylar sayesinde keyifli vakit geçirebileceksiniz.




Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi