Zenginlere Özel Facebook Uygulaması



Eğer paraya para demem ben diyenlerdenseniz bu haber tam size göre.  Netropolitan isimli sosyal paylaşım platformu zenginlere özel facebook uygulaması geliştirdi.





 Netropolitan sosyal ağına üye olmak için 9.000 dolar ödemenin gerektiği, ayrıca 3.000 dolar abonelik ücreti isteyen özel bir ağ. Ücretlerden de anlaşıldığı gibi, bu sosyal ağda sadece zenginler bulunuyor ve üyeler bu sayede networklerini geliştirerek farklı iş ve sosyal olanakların kapısını açıyorlar.

FARKLI ÜLKELERDEN ÇOK SAYIDA ÜYEYE SAHİP


Netropolitan'ın geliştiricileri, süper zenginlerin bu ağ sayesinde kendilerini rahat hissettiklerini dile getirirken, dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda süper zenginin şimdiden üye olduğunu belirtiyorlar. Bu veri ne kadar doğrudur bilinmez ama, sadece Facebook'ta dışarıya kapalı bir "zenginler grubu" kurarak ulaşılabilecek "süper zenginler arası iletişim/ tanışma/ kaynaşma/ sosyalleşme" ihtiyacı için ayrıca bir sosyal ağ kurmak, ne kadar gereklidir, sorgulanabilir.


Ancak öte yandan baktığımızda, zengin olmak bu tür küçük hesaplar peşinde olmadan, "parası neyse verip en iyi hizmeti almak," olarak da tanımlanabilir ve bizler için 9.000 dolar vermek yerine Facebook grubu kurmak fikri daha mantıklı görünürken, süper zenginlerin de bu "cimriliğimize" gülüyor olabileceklerini unutmamak gerekir. Gerçekten süper bir zengin veya oligark olmadan, onların nasıl düşündüğünü ve neler hissettiklerini, nasıl motive olduklarını tam olarak anlamamız mümkün olmayabilir. Bakalım, Netropolitan ne kadar süre ayakta kalabilecek?





Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi