En iyi 5 antivirüs programı


En iyi antivirüs yazılımı hangisidir merak ediyorsanız bu yazım tam size göre. Antivirüsler işletim sistemini ve veritabanlarını casus yazılımlara karşı bariyer görevi gören yazılımlardır. Piyasada bir çok antivirüs programı mevcut. İşte en popüler ve en iyi 5 antivirüs;

1- Kaspersky Antivirüs


kaspersky

Listenin başında Kaspersky Antivirüs var. Gelişmiş fonksiyonları ve üstün güvenlik donanımlarıyla geliştirilmiş bu antivirüs programını bilgisayarınıza kurduğunuzda tam anlamıyla güvendesiniz diyebiliriz. Programın en güzel yanlarından biri yeni çıkan sürümleri otomatik algılaması ve kendiliğinden yeni sürüme güncellenmesidir. Bulut teknolojisi sayesinde yeni çıkan tehditleri bile kolayca algılayabilir.



2- ESET Smart Security

eset nod32

 Gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılara en güvenli internet deneyimini yaşatan ESET Smart Security en iyi on antivirüs programları arasında gösteriliyor. Kişiselleştirilmiş güçlü şablonu sayesinde, casus yazılımlara maruz kalmadan keyifli bir internet deneyimi yaşamak için ESET önerilen bir marka.



3- Avast Antivirüs

avast

Dünyanın en çok kullanılan antivirüsler listesinde yer alan bu antivirüs programını en iyi on antivirüs programı arasına almamak ayıp olurdu.  Casus yazılımlara karşı Çin Seddi gibi katı olan bu antivirüs bilgisayarınızda kurulu ise emin ellerdesiniz demektir. Bulut tarama teknolojisi ile üst düzey virüsleri bile kolayca bulabilir, bunları temizleyebilirsiniz. 



4-AVG Antivirüs

avg

AVG Antivirüs'ün en önemli özelliği bulut tarama teknolojisi sayesinde en zararlı yazılımları bile önceden sezinleme ve yok etme özelliğidir.  Yüksek derecede koruma sağlayan bu program sayesinde zararlı bir siteye giriş yapılacağı zaman uyarı vermesi nedeniyle bilgisayarı yavaşlatmaması tercih edilmesinde önemli rol oynuyor olabilir.



5-BitDefender Total Security

bit defender

Arkaplanda çalışırken sistemi yormaması sebebiyle tercih edilebilecek en iyi antivirüs programlarından birisi de BitDefender Total Security'dir. Güncel arayüzü ve gelişmiş yazılımı sayesinde virüslere geçit vermeyen bu programın en önemli özelliği ise ebeveyn kontrolü sunuyor olması. Uzaktan kontrolü sayesinde her yerden evinizdeki bilgisayarınızı kontol edebiliyorsunuz.


Share:

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

Bunlara Göz Atmalısın

Stats

Bu Blogda Ara

Arşiv

Hakkında

Teknoloji manyağı

Latest Posts

Featured

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Mutlaka Okumanız Gerekenler

AD BANNER

Etiketler

Blog Arşivi